Öğrencilerimiz Anadolu Ajansının Uygulamalı Stüdyo Eğitimine Katıldı

13.01.2023 16:00

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ile Anadolu Ajansının (AA), iletişim fakültesi öğrencilerinin yetiştirilmesi amacıyla 10 üniversiteden 100 öğrenciye vereceği uygulamalı stüdyo eğitiminin ikincisine Muş Alparslan Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü öğrencileri de katıldı.
AA Haber Akademisi koordinasyonundaki eğitimlerin ikincisi Muş Alparslan Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünde eğitim gören 10 lisans öğrencisinin katılımıyla gerçekleştirildi. Katılımcılara eğitim kapsamında televizyon programcılığı, reji eğitimi, spikerlik ve diksiyon teknikleri, greenbox uygulamaları, ileri aydınlatma ve görüntü teknikleri, görüntü yönetmenliği, habercilik eğitimleri ve medya okuryazarlığı, gerçek ötesi çağda habercilik alanlarında eğitim verildi. AA Genel Müdürlüğünde iki gün süren eğitimler sonunda öğrencilere katılım belgesi ve eğitim sertifikası takdim edildi.