İLETİŞİM FAKÜLTESİ

Fakültemiz Öğrencileri Medya Okuryazarlığı Atölyesine Katıldı

05.12.2023 16:20

Fakültemiz öğrencilerine “Medya Okuryazarlığı Atölyesi”ne katılım sertifikası verilecek. Ankara Gazeteciler Cemiyeti Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe bir öğrencimiz davetli olarak, dört öğrencimiz ise online olarak katıldı.

Gazeteciler Cemiyeti’nin, Birleşik Krallık Büyükelçiliği desteğiyle yürütmekte olduğu “Türkiye’de Gazeteciliğin Güçlendirilmesi” projesi kapsamında düzenlenen “Medya Okuryazarlığı Atölyesi” programına, Üsküdar Üniversitesi’nden Doç. Dr. Bahar Muratoğlu Pehlivan eğitmen olarak katıldı. 26 Kasım 2023 Pazar günü Ankara Gazeteciler Cemiyeti Toplantı Salonu’nda sınırlı sayıda katılımcının iştirakiyle geçekleştirilen atölye çalışmasına Fakültemiz Gazetecilik Bölümü dördüncü sınıf öğrencilerinden Âmine Akcan, Mehmet Çetin, Münevver Sevinç, Nuran Altintaş ve Yağmur Cin davetli olarak katıldılar. Çalışmayı, öğrencimiz Yağmur Cin’in yüz yüze, öteki öğrencilerimiz ise online olarak takip etti.