Muş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Fakültemiz Öğrencilerine Seminer Verdi

03.04.2024 13:53

Muş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Emrullah Özbey, İletişim Fakültesi öğrencileriyle bir araya gelerek “Yerel Gazetecilik Deneyimleri” başlıklı seminer gerçekleştirdi

Öğrencilerle 22 yıllık gazetecilik deneyimini paylaşan Özbey, yerel gazeteciliğin zorluklarına değindi. Tüm olumsuz gelişme ve şartlara rağmen gazeteciliğin hala önemli bir meslek olduğunu kaydeden Özbey, Gazeteciler Cemiyeti olarak gazetecilerin yetişmesi konusunda da çeşitli destekler sağladıklarını ifade etti. Bu hususta Muş Gazeteciler Cemiyeti ile Muş Alparslan Üniversitesi arasında protokol imzaladığını kaydeden Özbey, yapılan bu protokol çerçevesinde İletişim Fakültesi ile ortak çalışmalar yapacaklarını vurguladı. Soru cevap kısmıyla devam eden etkinlik, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kara’nın kapanış ve teşekkür konuşması ile son buldu.