Öğretim Üyemiz Mobil Fotoğrafçılık Eğitimi Verdi.

25.04.2024 02:56

Öğretim Üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Demirel, Muş Alparslan Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 25 Nisan Perşembe günü, 1071 Malazgirt Kongre Kültür Merkezi’nde Mobil Fotoğrafçılık eğitimi verdi.

KARGEM Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Salih Gülen’in koordinatörlüğünde gerçekleştirilen eğitime, öğrencilerimiz ve akademisyenlerimiz ilgi gösterdi.

Temel fotoğrafçılığın tarihsel gelişiminin anlatıldığı eğitimde, Mustafa Seven gibi mobil fotoğrafçılığın önemli isimlerinden bahsedildi. Eğitimde fotoğrafçılıkta pozlama öğelerinin önemi, objektif türleri ve kullanım alanları vurgulandı. Çerçeveleme ve kompozisyonun fotoğrafa etkisi hakkında yapılan açıklamaların ardından Soru-Cevap kısmına geçildi.

Eğitim, Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Demirel’e teşekkür belgesinin verilmesi ve katılımcılara katılım belgelerinin dağıtılması sonrasında cep telefonuyla çekilen toplu fotoğrafla sona erdi.