İLETİŞİM FAKÜLTESİ

Öğretim Üyemizden 'İnsan Hikayeleri' Fotoğraf Sergisi

02.10.2024 17:31

Üniversitemiz İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gökhan Demirel’in “İnsan Hikâyeleri” adlı fotoğraf sergisi açıldı. Serginin açılışı Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alican tarafından 1071 Malazgirt Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapıldı.

Açılış konuşmasında Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alican, üniversitenin kültür ve sanat odaklı bir yapıya kavuşmasını hedeflediklerini belirterek, “Muş Alparslan Üniversitesini kültür ve sanat odaklı bir üniversite haline getirmek istiyoruz. Bu sergi de bunun bir parçası. İnşallah bundan sonra da burada faaliyetler, sergiler, konserler, fuarlar devam edecek” dedi.

Sergiyi hazırlayan Doç. Dr. Gökhan Demirel ise sergide 23 fotoğrafın yer aldığını ve temanın “İnsan Hikâyeleri” olduğunu söyledi. Doç. Dr. Demirel, “Gündelik hayattan insan manzaralarını bu sergide fotoğrafın gücüyle görselleştirmek istedim. 'İnsan Hikâyeleri' ziyaretçilerin her fotoğrafta farklı duygular hissedebileceği bir sergi. Türkiye’nin İzmir, Urfa, Gaziantep, Van, Mardin ve Muş gibi farklı şehirlerinden kareler sunuyoruz. Sergide 10 yıllık geçmişi olan fotoğrafların yanı sıra daha yakın zamanda çekilen kareler de yer alıyor” şeklinde konuştu.

Sergi 2 Ekim’de 1071 Malazgirt Kongre ve Kültür Merkezi’nde açıldıktan sonra şu tarihlerde farklı alanlarda sergilenecek:

- 3 Ekim: 2. Merkezi Derslikler Girişi
- 4 Ekim: 1. Merkezi Derslikler Girişi
- 5-6 Ekim: Yıldızlı Han Sergi Alanı
- 7-8 Ekim: İslami İlimler Fakültesi

Sanatseverler sergiyi belirtilen tarihlerde gezebilirler.